PERSONAL BRANDING

Het druist zo in tegen onze Hollandse nuchterheid; jezelf als merk profileren en promoten. Natuurlijk vinden we het normaal om een PR-plan op te stellen wanneer we een film, een theatershow, een boek of een ander product te promoten hebben, maar hoe positioneer jij jezelf? En heb jij een helder beeld van je identiteit en imago?

Elk merk, groot of klein, start met een strategie: een plan waarin de missie, de visie en de kernwaarde van het merk omschreven worden. Dit plan is het bestaansrecht van het merk en vormt het fundament waarop gebouwd kan worden aan positionering, identiteit en imago. Maar wat als ik aan jou vraag wat jouw missie en visie is… heb je dan enig idee? Ben jij je bewust van jouw kernwaarden en zet je deze ook in om doelen te bereiken?

Personal Branding gaat over bewustwording van jouw unieke eigenschappen, talenten en onderscheidend vermogen. Niet gehaast een PR-plan opstellen, maar een strategie om op consistente wijze te communiceren wat jouw expertise is, wie je bent en waar je voor staat.

In drie sessies (bij voorkeur tweewekelijks) van anderhalf uur en drie bel/skype momenten werken we aan jouw identiteit, je ambitie, je motivatie, eventuele belemmeringen en het stellen van duidelijke doelen. Hoe kun jij je zichtbaarheid vergroten en je kwaliteiten en talenten optimaal inzetten? Ik leer jou hoe jij met je eigen verhaal je PR kan optimaliseren en hoe het plan dat we schrijven fungeert als toetsingskader voor de keuzes die je maakt in je carrière.

PERSONAL BRANDING TRAJECT

Intakegesprek
3 sessies 1,5 uur
3 sessies 30 minuten
Eindpresentatie plan

Meer info