OVER DAYNA GOSSELAAR

Je kan het slechter treffen: je eerste werkervaring opdoen op de evenementenafdeling van de Amsterdam ArenA. Van popconcerten tot voetbalwedstrijden en van de EO- jongerendag tot Sensation. Bruisend van energie en met een brede grijns kom ik er al snel achter dat produceren in mijn bloed zit. Na drie jaar maak ik in 2000 de overstap naar televisie & media en in de jaren die volgen produceer ik commercials, bedrijfsfilms en televisieprogramma’s voor o.a. De Bijenkorf, Universal Pictures, Kijkwijzer, Viacom, Canal Digitaal, ID&T, SBS6, NET5 en de TROS. Productie maakt langzaam ruimte voor inhoudelijke functies als Eindredacteur en Coördinator Jeugdprogrammering.

In 2011 neem ik mijn kennis en ervaring als programma- en contentmaker mee naar de afdeling communicatie van de TROS, waar ik aan de slag ga met programmapromotie en het ontwikkelen van innovatieve communicatiestrategieën. Na de fusie van AVRO&TROS volgt in 2017 een nieuwe kans: leidinggeven aan de afdeling communicatie. Naast de dagelijkse aansturing van de afdeling, adviseer ik de directie op het gebied van corporate- en programmacommunicatie, strategie en beleid. Maar daarnaast blijf ik ook verantwoordelijk voor programma’s als Ali B op Volle Toeren, De Beste Zangers van Nederland, Lauren, Het Gouden Televizier-Ring Gala, Helden van de Wildernis, MolTalk en Wie is de Mol?

Vanuit mijn liefde voor het PR-vak en de intrinsieke motivatie om mensen en merken verder te helpen in hun profilering, start ik in 2019 DAYNA PR & Management. Ik stel mijn ‘huis’ open voor talenten binnen media en entertainment die niet achterover hangen en wachten op succes, maar zelf aan de slag willen om het beste uit hun talent te halen. Met ruim 20 jaar ervaring, een enorm netwerk en een flinke dosis gedrevenheid zet ik mij dagelijks in om merken een gezicht te geven en mijn gezichten een verhaal.  Of het nu gaat om het bedenken van een strategie, het uitrollen van een campagne of het pluggen van een goed verhaal, ik doe het nog steeds met dezelfde energie en brede grijns.