Jeroen Kijk in de Vegte

Jeroen Kijk in de Vegte

Jeroen Kijk in de Vegte

Jeroen Kijk in de Vegte is al ruim 25 jaar een vaste waarde in de Nederlandse radio- en televisiewereld. Bij de start van zijn carrière werkte hij mee aan radio- en tv-programma’s als Club Veronica Trend, Nederland Muziekland, Radio Romantica en Telekids, wat later resulteerde in samenwerkingen met onder anderen dj´s Robert Jensen, Rob Stenders, Ruud de Wild en Adam Curry.

Op televisie presenteerde Jeroen programma’s voor onder meer Veronica, BNN en RTL. Bij BNN-VARA presenteert Jeroen vijf dagen per week Jan-Willem Start Op, de ochtendshow met Jan-Willem Roodbeen op NPO Radio 2.

Ook is Jeroen één van de meest gevraagde voice-overs van Nederland. Dat begon in de jaren ’90 al met het bekende Eigen Huis & Tuin en was hij samen met Alfred Lagarde de station-voice van Veronica Televisie. Vandaag de dag is hij onder meer de vaste stem van veel tv-producties, waaronder de dagelijkse entertainmentshow RTL Boulevard op RTL4.

In het najaar van 2020 zagen ruim 3,5 miljoen Nederlanders hoe Jeroen zich openbaarde als Mol van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? Met zijn collega Jan-Willem Roodbeen mag Jeroen de Gouden RadioRing 2020 in ontvangst nemen voor de ochtendshow op NPO Radio 2.

In aanloop naar het Eurovisie Songfestival 2021 maakte Jeroen de vierdelige YouTube-serie Bureau Eurovisie, waarin hij op zoek ging naar de succesformule achter een winnend Songfestival nummer. Ook deed Jeroen dagelijks verslag vanuit Ahoy Rotterdam tijdens het Eurovisie Songfestival.

Jeroen is al twee seizoen de veelgeprezen, zoetgevooisde, doch ietwat cynische stem van het populaire programma B&B Vol Liefde.

Eind 2023 zal Jeroen zijn acteerdebuut maken in de nieuwe speelfilm De Grote Kerstfilm: Het verhaal van Driekoningen die op 13 december in première zal gaan.

Jeroen zet zich in als ambassadeur van Stichting Mag Ik Dan Bij Jou.

Instagram

Twitter

Voice-over aanvraag voor Jeroen? Neem direct contact met ons op.